Friday, September 30, 2011

Promosi || Kebaya Nyonya Labuh Bersulam


Kebaya Nyonya Labuh Bersulam..
Masih belum berjahit..
Nak buat Kebaya Nyonya pendek pun boleh juga...
Didatangkan dengan 3 pcs..
Baju bersulam + kain batik licin + selendang

Material baju ialah cotton 100%..
Bukan kain kasa yang perlukan anda pakai inner..
Serap peluh dan selesa..
Yang pasti harga memang berbaloi!!

HARGA PASARAN: RM 120
HARGA PROMOSI: RM 95 TERMASUK POSTAGE


Sulam Bunga tebal pada baju
Apa lagi...jom cepat2 shopping sekarang!!!


Warna coklat


Warna putih sulam coklat


Warna hijau


Warna peach


Warna merah


 Warna biru


Warna coklat sulam putih


Warna putih sulam turqoise


Pilih-pilih mana yang berkenan..

Untuk lebih penjimatan, boleh walk in ke GALERI ZARINA AYU COLLECTIONS

48 B, Jalan Enau 15, 
Taman Teratai, 81300,
Skudai, Johor

Utk feedback yang cepat, boleh hubungi 012-7560895

Happy shopping with us
ZARINA AYU - Ibu anggun Anak bergaya!!!!!

8 comments:

Anonymous said...

kak ayu..utk badan besar muat ke kain nye

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

boleh tahu tak selalu pakai saiz apa...kalau dapat bagi ukuran badan pun ok jugak....yang ni fix dari saiz XS hingga XL...

Puan Fifiey said...

salam.. kak zarina.. warna ni je ke yg ada? pink? biru gelap ker?

Anonymous said...

tahun ni kebaya mcm ni ade lg x?

Ayu Zarina said...

salam, masih ada lagi..nak warna apa ya??

zue said...

Salam kak, kebaya ni still available ke? warna pe yg ada? kalo tuk kanak2 ada jugak x?

zue said...

Still available ker? warna pe yg ada?

Ayu Zarina said...

salam, masih ada lagi...harga promosi...RM70 SIAP POSTAGE...nak warna apa ya?? knak2 pun ada tapi pattern lain sikit...kebaya pendek ada sulam jugak