Thursday, August 12, 2010

kebaya kanak-kanak 3 - 10 tahun


ORDER
(KEBAYA KANAK-KANAK)
SESUAI UNTUK UMUR 3-10 TAHUN
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
SEBAB TAK SEMUA SAIZ ADER UTK SEMUA DESIGN

* untuk yg bertanya tadi, warna grey tak der stok lah...
* warna green apple utk design lain ader, utk design ni tak der..


SOLD OUT


SOLD OUT


SOLD OUT



SOLD OUT


SOLD OUT

 
SOLD OUT

Nama produk : Baju Kebaya (kanak-kanak)
Harga : RM50
Saiz : S, M, L, XL
Ciri-ciri : 
1) Baju jenis kain organza..sangat lembut dan ader lining dalam kecuali bahagian tangan dan leher

2) Design kain adalah batik lembut & sejuk....


SOLD OUT


Yang ni lain sikit
Nama produk : Baju Kebaya (kanak-kanak)
Harga : RM50
Saiz : S, M, L, XL
Ciri-ciri : 
1) Baju jenis kain lembut, bukan organza, maksudnya tak der lining....sangat sejuk

2) Design kain adalah batik lembut & sejuk ....
Model sedang mengayakan kod OR 014


  1. First come first served basis. Therefore, priority will be given to serious buyers that make fast payment.

  2. Payment to be made within 3 days after confirmation via CIMB or Maybank

  3. Sorry .....The price are not negotiable. This is the best deals for you.

4. Reserving allowed but there will be a deposit to be made.

5. Email me at zamzarina99@yahoo.com or SMS me at012-7560895 for more details...
P/S: lepas ni upload kebaya utk 1 tahun - 4 tahun pula..


15 comments:

Ummi Eisya said...

kalau 2 tahun saiz pe..aleesya pakai tu saiz pe..wrna purple de tak..

Aleyn said...

OR 009 ada tak utk kanak2 6 tahun?

miera said...

kak ayu nak tgok kebaya yg 1 tahun ..nnt upload yer..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ummi eisya - aleesya pakai saiz s...kalau utk 2 tahun tak der macam pattern aleesya pakai tu...sebab paling kecik pun s...warna purple ader..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aleyn - ader...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

miera - oraitt..nanti akak upload utk yg umur 1 tahun punya..

SURIA AMANDA said...

anak buah lisa umur 6 tahun..agak tinggi jugak..kalau nak tgok ketinggian dia sila ke blog lisa eh..nak tahu saiz apa elok utk dia..M or L?

Ummi Eisya said...

klu eisya saiz pe..yang warna purple tu design mcm ne.

BIONIC WOMEN said...

salam kak ayu...
yg or 012 tu warnanya hitam +gold ker?

3thn leh pakai ker?
banyak ag ker yg bakal di upload?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

suria - kalau 6 tahun, better amik saiz L

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ummi eisya - kalau utk eisya, pattern yg macam aleesya pakai tu ada purple, tapi saiz m kot, sebab muncit sikit...beli besar tak per..leh alter sikit hehe...

kalau pattern lain jenis yg macam OR 019 atau OR 020 bnyk warna purple...ko nak light purple atau dark purple???

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bionic woman - ah ah hitam + gold...sesuai utk 3 tahun...kalau besar leh alter sikit...boleh pakai lama..

ader beberapa lagi yg bakal upload...

Aleyn said...

009 tu kaler peach ker oren ek? x berapa jelas..

Anyway...rm50 yer? sekali postage ker?

I nak book 1...esok i bank in bleh?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aleyn, 009 tu warna peach nak2 ke oren sikit....kalau sekali ngan postage RM56....

NAK BOOK SIZA APA???

anak aleyn berapa tahun??

nurul suhada said...

kuning ade x dear