Wednesday, August 11, 2010

Baju kebaya kanak-kanak kembali lagi..

Pelbagai pilhan kebaya cilik untuk si cilik anda...pasti kelainan pabila si cilik anda dapat bergaya dengan kebaya yg cantik2 itu...nak sedondon ngan ibu2 pun boleh.....

p/s: will upload more and more and more kebaya pics after this...nak keluar kejap yer....

p/s: model cilik tahun ni bergaya ngan kebaya putih pulak...tahun lepas kebaya pink..



sesuai utk 3 tahun ke atas..
macam2 warna ada..
RM 50 sahaja...
 

Yang ni sesuai untuk 1 tahun...
RM 85 sahaja
(material bunga sulam dan kain siap lining dalam...sebab tu mahal sikit)



Yang ni sesuai untuk 2 tahun keatas...
RM 85 sahaja
(material bunga sulam dan kain siap lining dalam...sebab tu mahal sikit)
 
p/s: akan update banyak lagi dan lagi dan lagi....huhuhu..nak cepat ni.

4 comments:

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

salam kak,
baju kebaya yg cam kaler putih tu, ada kaler hijau apple x?
if ada, nak reserve size 3yrs tuk zahra.

miera said...

kak ayu baju cam aleesya pakai tu untuk 1 tahun tak ada ka?klu ada nak oder color pink..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

norly - tak der lah warna hijau apple...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

miera - tak der..sebab dia memang start ngan 3 tahun..